Home >> Instrumenten >> Zang

Zang

Je stem is het meest natuurlijke en directe instrument dat er is. In deze lessen werk je niet alleen aan je stem, maar met je hele lichaam. Je ademhaling, je lichaamsgevoel, je zelfvertrouwen en ook je gezondheid worden positief beïnvloed.

Zingen is voor iedereen, voor elke leeftijd en elke achtergrond. Een goede zangtechniek kan iedereen leren. Onze zangdocenten werken met een verfijnde techniek. In de lessen wordt alle gereedschap aangereikt om controle te krijgen over wat je met je stem wil en kan doen. Het repertoire wordt in overleg met de leerling uitgezocht.

Centraal staan plezier in zingen, blokkades afbouwen en genieten van de ontdekkingsreis naar je eigen unieke stemgeluid.

Docent: Natalie Merfort

Lesdag: in overleg

 

Onderstaand vindt u een overzicht van alle lesmogelijkheden voor zangles. Gebruik bij inschrijving (formulier klik hier) de CODE van de gewenste lesvorm.   

Vocal Coaching

Omdat je in elke les je stem moet opwarmen is het noodzakelijk om met langere lestijden te werken.

Daarom volg je eens per twee weken een les van 40 minuten.

Kosten € 632,00 (exclusief 21% BTW voor cursisten ouder dan 21 jaar) gebaseerd op 19 lessen per schooljaar. CODE M9A

 

Kennismakingslessen:

2 kennismakingslessen van 40 minuten. Kosten € 56,00 (€ 67,76*) CODE M6.

Knipkaart

Heeft u in het verleden weleens les gehad en wilt u weer met muziek aan de slag? Of heeft u altijd al een instrument willen leren bespelen en nooit de kans daartoe gekregen? Pak de draad weer op of vervul uw langgekoesterde wens:
Met een knipkaart voor zangles spreekt u in overleg met de docent 10 lessen van 30 minuten of 5 lessen van 40 minuten af. 

Knipkaart 5 lessen van 40 minuten: € 212 (€ 256,52*) CODE M5A
Knipkaart 10 lessen van 30 minuten: € 319,00 (€ 385,99*) CODE M5B

Een knipkaart is strikt persoonlijk en geldig tot 1 jaar na de eerste les. De lessen worden in overleg tussen cursist en docent afgesproken. Lessen kunnen tot maximaal 24 uur van tevoren afgezegd worden. Bij latere afmelding wordt deze les niet ingehaald.